Bitumi - Virtuaalihevonen

Virtuaalimestaruus 2013 - voittaja
Kymppi Lähtö 2014 - voittaja
Olympia-ajo 2011 - neljäs
Fin-Cup 2011 - kolmas
VRER-Tähtisprintteri
VRER-Valio
YLA3
SLA-III
KTK-III

bitumi

© DreamPhoto

NIMI Bitumi "Tumppi" KASVATTAJA Kari Rantanen, Sipoo
SYNTYMÄAIKA 26.08.2009 - yli 15v. (3-vuotta 01.10.09) OMISTAJA Ratatalli Bulevardi
SUKUPUOLI Ori PAINOTUS Ravit, kouluratsastus
ROTU Suomenhevonen ENNÄTYS 20,0aly - 22,1ly
VÄRI Vaaleanpunaruunikko VOITTOSUMMA 205 575v€
SÄKÄ 162cm STATISTIIKKA 116 : 15-13-14-8

Palkittu YLA3 palkinnolla Yleislaatuarvostelun tilaisuudessa elokuussa 2011, pistein 18+28+20+27=93p
Mukava minä -muoto hevosen luonteessa, vaihtelua "massaan". Keksitty suku mukavan oloinen.
- Tuomaroi Kisshu

Palkittu SLA-III palkinnolla VSHK:n joulukuun laatuarvostelutilaisuudessa 2011, pistein 11+16+15+20+4=66p

Kantakirjattu KTK-III -palkinnolla joulukuun 2013 orien ylimääräisessä erikoistilaisuudessa 10.12.2013,
pistein 16+15+15+15=61p
"Hyvä tyyppi, kaunis pää ja pystyasentoinen kaula. Pyöreä runko, vento selkä, takakorkea, laskeva lautanen"

Saanen luvan esittäytyä

Minun tarinani

Olen hyväkäytöksinen ja nopeajalkainen suomenhevosori. Minulle on suotu erittäin komea ulkonäkö, kiiltävät mustat jouhet ja liekin tavoin punaisena leiskuva karva. Kasvattajani antoi minulle nimen Bitumi joka tulee isäni Asfaltin mukaan. Olen syntynyt Uudellamaalla aivan siellä stadin tuntumassa. Ensimmäiset vuodet kasvoin siskojeni kanssa kotona ja opettelin ravihevosen elämää. Raviradan kiertäminen ja muiden hevosten kanssa kilpaileminen tuli nopeasti tutuksi. Täytyy myöntää, että siskojen ja serkkujen kanssa kilpaa juokseminen ja heidän voittaminen oli lempipuuhaani. Varsinkin kun kisan jälkeen ihmiset kerääntyivät ympärilleni ja huokailivat ihastuksesta. Olin kuulemma jo nuorena nopea kuin salama.

Vanhemmalla iällä siskoni eivät enää pysyneet vauhdissa mukana. Kasvattajat alkoivat etsiä minulle uutta kotia ja kovempitasoisempaa treeniseuraa. Päädyin Espoolaiselle ravimiehelle, joka omisti muitakin kovan tason juoksijoita. Pääsin vihdoin harjoittelemaan tasoiseeni seuraan ja voittamisesta tuli minulle päämäärä. Olisittepa nähneet omistajani leveän hymyn kun kerta toisensa jälkeen seisoimme kukitettuna voittajakehässä.

Saavutettuani viiden vuoden iän tapahtui se kaikista pahin mahdollinen. Kesken rutiiniharjoitusten tunsin pistävää kipua vasemmassa takasessa. En suostunut enää juoksemaan metriäkään ja linkkasin loppumatkan tallille. Kotona omistajani soitti huolissaan eläinlääkärin paikalle. Mukava nainen koitti jalkojani ja juoksutti minua tallipihalla. Lopulta hän sanoi omistajalleni, että jalassani oli rasitusmurtuma ja tarvisin pitkän lepoloman sen paranemiseksi. Omistajani oli todella pettynyt ja sanoi, ettei hänellä ollut varaa seisottaa hevosta tallissa tyhjänpanttina. Niinpä päädyin taas myytäväksi.

Pariin kuukauteen omistajani ei saanut yhtään ostotarjousta. Hän alkoi jo vähitellen luopua toivosta kun puhelin pärähti soimaan. Langan päässä oli ystävällisen kuuloinen nainen joka halusi ostaa minut siitosoriksi pienelle oriasemalleen. Seuraavana päivänä pihaan ajoi punainen maastoauto traileri perässään ja ulos astui hoikka nuori nainen. Hän jutteli tovin omistajani kanssa ja tuli sitten katsomaan minua. Naisella oli lempeäkosketus ja hän jutteli minulle ystävälliseen sävyyn. Hän koitti myös kipeää jalkaani ja halusi nähdä minun juoksevan. Omistajani ja nainen juttelivat vielä hetken ja allekirjoittivat joitakin papereita. Lopulta nainen tuli luokseni riimunnaru kädessä ja talutti minut traileriin. Niin matka kohti nykyistä kotiani alkoi.

Uudessa kodissani sain ensin levätä puoli vuotta. Sain loikoilla päivät laitumella ja seurustella muiden hevosten kansa. Eräänä päivänä omistajani tuli luokseni valjaat käsissään. Pääsin taas pitkästä aikaa juoksemaan. Olin aivan innoissani, enkä malttanut millään pysyä paikoillani. Juokseminen ei sattunut enää yhtään ja nutin täysin rinnoin. Pikku hiljaa pidensimme lenkkien matkaa ja tihensimme harjoitusväliä. Jalkani oli jo täysin parantunut ja kesti taas rasitusta. Omistajani oli minuun erittäin tyytyväinen kun ensimmäisen kerran voitin oman lähtöni. Olin taas terve ja päässyt tavoittelemaan päämäärääni; voittamista!

Kerronpa hieman tavoistani

Kasvattajani olivat ystävällisiä ja lempeitä ihmisiä, joten suhtaudun ihmisiin todella positiivisesti. Rakastan rapsutuksia ja nautin huolenpidosta. Annan ihmisten hyöriä ympärilläni vapaasti. Lepuutan vain takastani ja lerputan alahuultani kun hoitaja antaa ihanaa hierontaa harjalla. Herään heti kun valjaat heitetään selkääni ja vyöt kiristetään. Korvani pompahtavat pystyyn ja ryhdistäydyn oikein kunnolla. Odottelen jo malttamattomana, että pääsisin ulos juoksemaan. Välillä unohdan odottaa, että ohjastaja pääsee istumaan kärryihin kun olen jo menossa.

Alkumatkasta minulla on aina vaikeuksia totella ohjastajan pidätekäskyjä. Kiire olisi jo kova päästä juoksemaan. Heti kun ohjastaja antaa ohjista löysää, pinkaisen sellaiseen kiitoraviin, että harja vain hulmuaa. Ja odotapas vaan jos minulla on treenikaveri mukana. En malta hetkeäkään juosta kenenkään perässä tai vierellä. Kyllä minun pitää ainakin hevosenmitta olla edellä tai muuten ohjastajalla ei ole mitään mahdollisuuksia pidätellä minua. Sopivan lenkin juostuani kyllä maltan rauhoittua. Kun alku innostus on taantunut, maltan jopa kuunnella minne ohjastaja haluaisi tällä kertaa suunnata harjoituslenkin.

Kilpailutilanteissa olen ehdottomasti parhaimmillani. Tykkään heti startin alussa pyrkiä kärkijoukkoon, mieluiten tietysti kärkeen. Jonkun selässä juostessani minulla on aina hirveä kiire päästä ohi ja juoksusuoritus voi mennä vähän hätäiseksi. Joskus loppuu jopa kunto kun muut menee niin kovaa ja minun pitäisi vielä ohi jaksaa. Kärjessä voin kuitenkin rauhassa säädellä juoksuvauhtia. Loppukirin koittaessa, kun saan pari ohjaksen näpäytystä lautasille, tiedän pistää kaviota toisen eteen. Spurttini on aivan hirmuinen, kunhan saan avoimen radan jolla juosta. Sinä jäävät muut kaverit kakkosiksi kun meikä poika viilettää harja hulmuten loppukirillä. Ja sitten pääsee taas komeilemaan voittajakehään. Nykyiseltä omistajalta saan leveän hymyn lisäksi myös halauksen ja porkkanan. Kyllä sen vuoksi kannattaa jo voittaa.

Sukutaulu

i. Asfaltti evm.
tprt 158cm
22,4aly
ii. Kermi evm.
prt 152cm
23,5ly
iii. Piki evm.
iie. Minttu evm.
ie. Amori evm.
tprt 149cm
26,3kp
iei. Kupido evm.
iee. Ylistys evm.
e. Barokki evm.
mrt 151cm
22,8ake
ei. Jeevel evm.
m 156cm
20,1aly
eii. Patriarkka evm.
eie. Juhannustaika evm.
ee. Sessa evm.
vrt 152cm
24,2ake
eei. Ruhtinas H evm.
eee. Sinderella evm.
Sukuselvitys

Bitumin isä Asfaltti on Kaakkois-Suomesta kotoisin oleva valioaikainen suomenhevosjuoksija. Ori on väritykseltään komea punaruunikko jolla on mustana aaltoileva harja ja häntä, sekä tummat jalat. Säkäkorkeutta Asfaltilla on 158cm, joten se on hieman vaatimattomamman kokoinen poikaansa verrattuna. Asfaltti on hyväkäytöksinen ori, jonka kanssa on helppo työskennellä. Orin sanotaan olevan selväpäinen juoksija, joka nauttii kilpailemisesta. Sillä on lennokas askel joka kantaa pitkälle ja kovaa. Asfaltti on juossut uransa aikana 124 starttia joista 34 on ollut voittoja. Sen ennätys 22,4a on juostu lyhyellä matkalla suurkilpailuvoiton yhteydessä. Asfalttin menestyksestä kertoo myös se, että se on 34 upean varsan isä.

Bitumin emä Barokki pieni, mutta sitäkin vikkelämpi suomenhevostamma Lahdesta. Sen väritys on erikoinen mustanrautias. Tamma on lähes kokonaan musta, mutta sen harja ja häntä ovat punertavan mustanruskeat. Barokki on saanut lempinimen Liekki, kun se viilettää radalla harja ilmassa liekehtien. Tamma on luenteeltaan rauhallinen ja erittäin seurallinen hevonen. Se kevyt ajettava ja nauttii juoksemisesta. Liekki onkin omistajansa Karita Rantasen silmäterä. Tamma on juossut kilpaurallaan 56 strattia, joista uskomattomat 21 ovat olleet voittoja ja 37 totosijoja. Liekillä on nopetempoinen ja kevyesti rullaava askel, joten se on lähes voittamaton loppukirissä. Kilpauransa jälkeen Liekki on saanut neljä komeaa ja hyväravista varsaa.

ii. Kermi on punarautias 152cm korkea suomenhevosori. Kermistä kaavailtiin harrasteratsua ja sitä alettiin kouluttaa ratsuksi kolmevuotiaana. Paikallinen ravitallin omistaja sai kuulla Kermin loistavasta ravisuvusta ja halusi välttämättä ostaa oriin itselleen. Kermi pääsi radoille vasta 5-vuotiaana, eikä sen ura aluksi oikein sujunut. Omistaja kuitenkin uskoi oriin piileviin kykyihin ja jatkoi treenaamista. Vähitellen Kermin askel keveni ja kunto koheni. Se ei enää riistänyt herkästi laukalle, kuten alkuaikoina. Huippuvireeseen päästyään Kermi juoksi 42 voittoa 156 stratistaan ja juoksi ennätyksen 23,5ly. Kilpauransa jälkeen ori on toiminut siitoshevosena ja on jättänyt jälkeensä jo 35 hyvin menestynyttä jälkeläistä.

ie. Amori oli pienikokoinen tummanpunarautias tamma. Amori ei oikein pärjännyt kookkaammille ja pidempiaskelisille kilpakumppaneilleen raviradoilla. Sen ennätys jäi tasolle 26,3kp. Voittoon tamma ylti vain 2 kertaa 34 startistaan. 6-vuotiaana tamma siirtyi siitokseen ja toimi sen ohella harrasteratsuna. Amorin kanssa kilpailtiin myös esteillä 110cm radoilla. Pienikokoinen tamma oli ketterä isojen esteiden välillä ja sille kertyikin menestystä kilpailuiden osalta. Luonteeltaan tamma oli hyväkäytöksinen ja kuuliainen hevonen, jonka kanssa oli helppo työskennellä. Amori jätti maailmaan 7 varsaa joista 4 toimii ravurina ja 3 esteratsuna kansallisella tasolla. Amori kuoli 17-vuotiaana ähkyyn.

ei. Jeevel oli isänsä Patriarkan kymmenes varsa. Vikkeläjalkaisen varsan havaittiin perineen isänsä ravilahjat ja siitä alettiin kouluttaa ravuria. Jeevelistä muodostuikin huippuvireinen ravuri, joka rakasti juoksemista. Ori lähti harjoituslenkille innosta puhkuen vaikka vesisateessa. Raviradoilla ori oli voittamaton hyvän selkäjuoksun saadessaan. Loppukirillä Jeevel jätti muut kauas taakseen ja ylitti maaliviivan ylhäisessä yksinäisyydessään peräti 45 kertaa. Oriin ennätys on huippuluokkaa 20,1aly ja se on voittanut useita suurkilpailuita. Oriin loistava ura huipentui Kesämies-lähdön voittoon ja 30 000v€:n rahapalkintoon. Tämä ystävällinen herrasmies oli suosittu myös siitoksessa. Se jätti jälkeensä kaikkiaa 87 jälkeläistä joista 57 on valioaikaisia juoksijoita. Jeevel kuoli vanhuuden vaivoihin 26-vuotiaana.

ee. Sessan ystävällinen katse kertoi heti ensisilmäyksellä että tätä tammaa uskaltaa tulla rapsuttamaan vaikka pienet lapset. Tamma on kaunis vaalenraudikko suomenhevonen, jolla on pitkä laineileva liinaharja. Sessa tulee toimeen eläimen kuin eläimen kanssa ja sen laidunkaverina toimiikin tilan vanha pässi. Sessa on ystävällinen vanha tamma, joka nuorempana juoksi kohtalaisen hyvän raviuran. Tamma starttasi 50 kilpailussa ja voitti niistä 8. Juoksipa tamma ihan kohtalaisen ennätyksenkin 24,2ake. Raviuran jälkeen tamma toimi kylän lasten ja vähän isompienkin ratsuna. Sen selässä opetteli ratsatuksen alkeita yksi jos toinenkin nuori hevostyttö. Aina välillä Sessa pyöräytti maailmaan myös varsan, joista 5 oli tammoja ja 2 oria. Nyt tamma viettää ansaittuja eläkepäiviä kotitallillaan pässiystävänsä kanssa.

iii. Piki oli nimensä mukaisesti pikimusta pienikokoinen ori. Oriin luonne oli hieman sähäkkä ja sen sanottiin olevan melkoinen jukuripää nuorempana. Vanhemmiten oriin luonne tasaantui ja siitä tuli kovatahtoinen kilpailija. Kun ori sai purkaa ylimääräisen energian juoksemiseen, sen havaittiin olevan nopea ja kestävä kilpailija. Piki juoksikin uransa aikana useita voittoja ja saavutti mainetta myös siitosorina.

iie. Minttu oli pieni vaalenraudikko tamma joka toimi lasten harrasteratsuna. Minttua kokeiltiin myös ravurina, mutta siltä ei juokseminen oikein luonnistunut. Minttu lahjoitettiin tuttavien lapsille ratsuksi, koska sillä oli erityisen lempeä luonne. Minttu tulikin nuorempien ratsatajien kanssa hyvin toimeen ja siitä kehittyi kelpo ratsu. Minttu varsoi myös kaksi varsaa, joista toisesta kehkeytyi loistava ravuri.

iei. Kupidon kanssa ei oikein kukaan pärjännyt. Se oli luonteeltaan tulinen ja vaikeasti käsiteltävä. Oriilla kokeiltiin ajamista, mutta hevonen ei koskaan suostunut juoksemaan kärrit perässä. Ratsunakin Kupido suostui olemaan vain rodeohevosen roolissa. Oriin sanottiin olevan päästään sekaisin eikä kukaan uskaltanut sen lähelle. Eräällä karkumatkallaan ori oli juossut lankojen läpi naapurin tamman tarhaan, joten sillä on myös yksi jälkeläinen. Ori jouduttiin lopettamaan sen ollessa 5-vuotias kun kukaan ei enää pärjännyt sen kanssa.

iee. Raskasrakenteisella Ylistyksellä ajettiin tyäajoa vanhanajan malliin. Se osallistui myös moniin työhevoskilpailuihin ja pärjäsi niissä hyvin. Ylistys ei paljon rapsutuksista välittänyt, vaan teki työnsä niinkuin hevosen kuuluukin. Tamman isäntä olikin hevosesta ylpeä ja kehui, että tamma toimii kuin raktori. Se syö, juo ja tekee työnsä, eikä se kaipaa ylimääräistä huomiota. Ylistykseltä jäi myös yksi jälkeläinen.

eii. Patriarkka oli suurikokoinen punarautias ori. Luonteeltaan Patriarkka oli melko rauhallinen ja se viihtyi parhaiten omissa oloissaan. Ori koulutetttiin ravuriksi jo nuorena varsana. Se ehti juosta 34 strattia ja 12 voittoa kunnes nivelvaivat estivät oriin kilpailemisen. Patriarkka siirtyi siitokseen ja jätti maailmaan 23 terhakkaa jälkeläistä, joista osa on menestynyt radoilla loistavasti

eie. Kuvankaunis Juhannustaika oli musta pieni tamma jolla harrastettiin ratsatusta ja näyttelyissä kiertämistä. Hyvästä ravisuvusta huolimatta tammalla ei ajettu kilpaa vaan se toimi kouluratsuna nuoresta iästä asti. Tamma oli todellä säikky ja sen kanssa työskentely vaati vankkaa molemminpuolista luottamusta. Luonteeltaan Juhannustaika oli kuitenkin lempeä ja ystävällinen. Kaunislinjainen tamma oli suosittu siitoksessa ja se varsoi yhteensä 8 kaunista varsaa.

eei. Ruhtinas H oli ylväs ja oman arvonsa tunteva herra, joka suostui yhteistyöhön harvojen ja valittujen kanssa. Se osoitti suurta välinpitämättömyyttä ihmisiä kohtaan. Ori taipui tottelemaan vain luottohoitajaansa ja valmentajaa. Ruhtinaalla oli kuitenkin hyvä kilpailuhenki. Kisatilanteessa se ei paljon katsellut kuka kuskin paikalle hyppäsi. Radalle päästyään ori juoksi korvat luimussa niin kovaa kykeni. Kuskilla ei ollut herran menon paljon sanavaltaa. Useasti Ruhtinaan omavaltainen juoksusuoritus palkittiin myös ykkössijalla. Kilpauran jälkeen ori astui 31 tammaa, joista 29 varsoi Ruhtinaalle jälkeläisen.

eee. Sinderellan sulavalinjainen valkea olemus herätti ihailua missä vain tamma liikkuikin. Sinderella oli luonteeltaan melko kipakka ja arvaamaton. Tamma juoksi raviradoilla kärrylähtöjä ja montéa. Sinderellalle kertyi mukavasti menestystä etenkin montén osalta ja sillä päätettiin tehdä varsa kilpauran ohessa. Nuorelle tammalle varsominen oli kuitenkin liian suuri ponnistus ja tamma kuoli heti ensimmäisen varsan synnyttyä.

Jälkeläiset

Synt. skp. Nimi Emä Omistaja
10.11.2011 t. Lahjan Balleriina Lahja HIR Snilli Trotters
19.11.2011 o. Paradoksi B Pikseli Bulevardi
06.12.2011 o. Litan Rokkari Periferia Kajon Ravitalli
02.01.2012 t. Valtarian Kubaani Korven Helmiina Ravitalli Valtaria
01.04.2013 t. Tahvolan Vaarain Sirpaleen Ramina Ravitalli Meiros
14.05.2013 o. Horna-Piki Kekan Loimutar Orilammentalli
12.07.2013 o. O.R. Pilotti Pikseli Kisatalli Carbonara
02.08.2013 o. Edlan Onni Lentoteräs Orilammentalli

Jälkeläisiä 8kpl (3 tammaa 5 oria)

Bitumi on tarjolla jalostuskäyttöön.

Astutusmaksu : 300v€
Varsamaksu : 950v€

Yhteydenotto ja astutusvarausohjeet: Oriasema ORILA

Kilpailuhistoria

Saavutukset

03/2011: Festivalin synttärikylmis - viides (500v€)
04/2011: Olympia-ajon - neljäs (4 000v€)
07/2011: Fin-Cup 2011 2. osalähtö - voittaja (4000v€)
07/2011: Fin-Cup 2011 3. osalähtö - kolmas (1 500v€)
08/2011: Fin-Cup 2011 kokonaistuloksissa - kolmas (5 000v€)
09/2011: Pitkän Matkan Pirulainen 2011 -karsinnan toinen (finaalissa 6.)
05/2013: Orava-ajo - neljäs (2 000v€)
09/2013: Virtuaalimestaruus 2013 - voittaja (50 000v€)
09/2013: VRER-Valio - arvonimi myönnetty 640 pisteellä
12/2013: VRER-Tähtisprintteri - arvonimi myönnetty 655 pisteellä
01/2014: Kymppi Lähtö -karsinta - kolmas (3 000v€)
01/2014: Kymppi Lähtö -finaali - voittaja (40 000v€)
01/2014: Yhteensä ansainnut 680 VRER-pistettä

Ennätykset
Kärrylähdöt :
Matka Auto Voltti
1609m : 20,0aly 22,1ly
2100m : 22,4ake 23,9ke
2500m : 27,2akp 24,9kp
3100m : 26,9api 28,5pi

Startit
Kausi Startit 1. sijat 2. sijat 3. sijat Hylätty Voittosumma Autoennätys Volttiennätys
6-vuotiskausi 26 2 3 4 2 18 100v€ 22,0aly 24,4ke
7-vuotiskausi 17 2 2 1 2 12 350v€ 22,4aly 23,9ke
8-vuotiskausi 15 2 1 0 1 14 850v€ 22,6aly 24,1ke
9-vuotiskausi 7 0 0 0 0 900v€ 21,3aly 25,1ke
10-vuotiskausi 14 3 3 2 1 29 400v€ 20,0aly 22,1ly
11-vuotiskausi 20 4 3 3 0 31 550v€ 20,0aly 30,7pi
12-vuotiskausi 13 1 0 3 0 55 425v€ 20,8aly
13-vuotiskausi 4 1 1 1 0 44 000v€ 22,4aly
Yhteensä 116 15 13 14 6 205 575v€ 20,0aly 22,1ly
Ravikilpailut

(Aiemmista starteista ei tietoa)

6-VUOTISKAUSI

PVM PAIKKA, ALAISUUS LÄHTÖ, MATKA SIJA AIKA - VS
01.02.2011 Koelähtö Lähtö 2. Tasoitusajo 2100m,Hyv 27,5ke
10.02.2011 Narrilaivan (villit) Lähtö 3: Ryhmäajo 2100m, 2/12 26,4a + 1000ve
15.02.2011 Narrilaivan (villit) Lähtö 3: Ryhmäajo 2100m, 11/12 26,9a
20.02.2011 Narrilaivan (villit) Lähtö 3: Ryhmäajo 2100m, 2/12 26,3a + 1000ve
28.02.2011 Narrilaivan (villit) Lähtö 5: Tasoitusajo 1609m, 2/15 26,8 + 800ve
02.03.2011 Pirunmarja, VRER Lähtö 6. Tasoitusajo 2100m, 5/16 27,8kex, 50v€
05.03.2011 Derby Racing Team (villit) Lähtö 3: tasoitusajo 1609m, 1/15 34,0 - 2500v€
06.03.2011 Derby Racing Team (villit) Lähtö 3: tasoitusajo 1609m, 4/15 34,5 - 400€
07.03.2011 Derby Racing Team (villit) Lähtö 3: tasoitusajo 1609m, 12/15 36,5
08.03.2011 Derby Racing Team (villit) Lähtö 3: tasoitusajo 1609m, hll
09.03.2011 Derby Racing Team (villit) Lähtö 3: tasoitusajo 1609m, 1/15 34,0 - 2500v€
10.03.2011 Derby Racing Team (villit) Lähtö 3: tasoitusajo 1609m, 9/15 35,1
11.03.2011 Derby Racing Team (villit) Lähtö 3: tasoitusajo 1609m, 3/15 34,6 - 600€
12.03.2011 Derby Racing Team (villit) Lähtö 3: tasoitusajo 1609m, 14/15 36,5
10.03.2011 Kerystone, VRER Lähtö 7. Ryhmäajo 2100m,
Olympia-ajon 1. karsinta
5/12 23,8ake - 500ve
12.03.2011 Festival (villit) Lähtö 15. Ryhmäajo 1609m,
Festivalin synttärikylmis
5/10 28,3alyxx, 500v€
14.03.2011 Pirunmarja, VRER Lähtö 8. Tasoitusajo 2100m, 6/16 29,8ke, 50v€
19.03.2011 Mohikaanin, VRER Lähtö 7. Tasoitusajo 2100m, 3/8 26,1 - 500v€
23.03.2011 Kind Trotters, VRER Lähtö 12. Tasoitusajo 2100m, 8/14 24,9ke
24.03.2011 Derby Racing Team, VRER Lähtö 6: ryhmäajo 1609m,
Olympia-ajon 2. karsinta
11/12 24,5aly x
28.03.2011 Taikasumu, VRER Lähtö 4. tasoitusajo 2500m, 7/12 33,0kp
04.04.2011 Pirunmarja, VRER Lähtö 11. Ryhmäajo 2100m,
Olympia-ajon 3. karsinta
4/12 23,7akexx, 800v€
05.04.2011 Starberry, VRER Lähtö 9. Tasoitusajo 2100m, 3/16 26,1 x - 1320v€
10.04.2011 Starberry (villit) Lähtö 9. Tasoitusajo 2100m, 3/13 24,4ke x - 1580v€
22.04.2011 Lita Racehorses (villit) Lähtö 7. Ryhmäajo 2100m, 9/9 26,1akexx
24.04.2011 Derby Racing Team, VRER Lähtö 6: ryhmäajo 1609m,
Olympia-ajo -finaali
4/9 22,0aly x - 4 000v€
30.04.2011 Pirunmarja, VRER Lähtö 8. Ryhmäajo 2100m, hll


7-VUOTISKAUSI

PVM PAIKKA, ALAISUUS LÄHTÖ, MATKA SIJA AIKA - VS
10.05.2011 Lita Racehorses, VRER Lähtö 7. Ryhmäajo 1609m, 9/12 25,9alyx
15.05.2011 Lita Racehorses, VRER Lähtö 7. Ryhmäajo 1609m, 2/12 22,4aly - 2000ve
16.05.2011 Pirunmarja (Villit) Lähtö 6. Tasoitusajo 2100m, 2/12 24,6 - 2000v€
20.05.2011 Lita Racehorses, VRER Lähtö 7. Ryhmäajo 1609m, 11/12 25,8aly
22.05.2011 Starberry, VRER Lähtö 9. Tasoitusajo 2100m, 12/16 25,9
25.05.2011 Lita Racehorses, VRER Lähtö 7. Ryhmäajo 1609m, 8/12 25,2alyx
31.05.2011 Derby Racing Team, VRER Lähtö 3: ryhmäajo 1609m, 5/12 24,1
06.06.2011 Kind Trotters, VRER Lähtö 2. Tasoitusajo 2100m, 6/14 23,9ke - 200ve
12.06.2011 Pirunmarja (villit) Lähtö 4. Ryhmäajo 1600m,
Pirun Synttärisankari -karsinta
7/8 23,3
15.06.2011 Acstream (villit) Lähtö 3. Ryhmäajo 2100m, hll
29.06.2011 Kerystonin Kartano, VRER Lähtö 9. Tasoitusajo 2600m, 1/14 26,1kp - 2.000ve
04.07.2011 Lita Racehorses (villit) Lähtö 8. Ryhmäajo 2100m,
Fin-Cup 2011 1. osalähtö
5/12 24,9ake - 500ve
10.07.2011 Lita Racehorses (villit) Lähtö 8. Ryhmäajo 2100m,
Fin-Cup 2011 2. osalähtö
1/12 23,9ake - 4000ve
17.07.2011 Lita Racehorses (villit) Lähtö 8. Ryhmäajo 2100m,
Fin-Cup 2011 3. osalähtö
3/12 25,8ake+ 1500ve
18.07.2011 Pirunmarja, VRER Lähtö 10. Ryhmäajo 2100m,
N.I.N. Rattopoika Muistoajo -kars.
8/12 24,4ake
24.07.2011 Lita Racehorses (villit) Lähtö 8. Ryhmäajo 2100m,
Fin-Cup 2011 4. osalähtö
6/12 25,6ake+ 150ve
31.07.2011 Lita Racehorses (villit) Lähtö 8. Tasoitusajo 2100m,
Fin-Cup 2011 5. osalähtö
hpl


8-VUOTISKAUSI

PVM PAIKKA, ALAISUUS LÄHTÖ, MATKA SIJA AIKA - VS
07.08.2011 Lita Racehorses (villit) Lähtö 8. Tasoitusajo 2100m,
Fin-Cup 2011 Finaali
11/14 26,4ke
Fin-Cup 2011 lopulliset tulokset : kolmas 9p. - 5 000v€, ruusuke
21.08.2011 Pirunmarja, VRER Lähtö 9. Tasoitusajo 2100m,
Virtuaalimestaruus -karsinta
5/16 24,1ke, 250v€
21.08.2011 Pirunmarja, VRER Lähtö 11. Tasoitusajo 2600m,
Virtuaalimestaruus -finaali
8/16 25,6kp
25.08.2011 Taikasumuntalli, VRER Lähtö 1. tasoitusajo 3100m,
Oiva cup 2011 1. osakilpailu
6/1628,5pi - 200v€
26.08.2011 Ravitalli Valtaria, VRER Lähtö 8. Ryhmäajo 2100m, 1/1222,8ake - 2300v€
28.08.2011 Ravitalli Valtaria, VRER Lähtö 8. Ryhmäajo 2100m, 4/1224,1 - 450v€
29.08.2011 Taikasumuntalli, VRER Lähtö 1. tasoitusajo 2500m,
Oiva cup 2011 2. osakilpailu
5/1624,9 - 200v€ 1p
31.08.2011 Taikasumuntalli, VRER Lähtö 1. tasoitusajo 1600m,
Oiva cup 2011 3. osakilpailu
11/1625,6
15.09.2011 Pirunmarja (villit) Lähtö 10. Ryhmäajo 2600m,
Pitkän Matkan Pirulainen 2011 -karsinta
2/10 27,2akp - 2500v€
15.09.2011 Pirunmarja (villit) Lähtö 11. Ryhmäajo 3100m,
Pitkän Matkan Pirulainen 2011 -finaali
6/12 27,9 - 350v€
30.10.2011 Pirunmarja (villit) Lähtö 7. Ryhmäajo 2600m, 5/10 27,2
01.11.2011 Derby Racing, VRER Lähtö 8: ryhmäajo 1609m, 6/12 23,0 - 100v€
13.11.2011 Lita Racehorses, VRER Lähtö 7. Tasoitusajo 2100m, 12/14 25,7ke
04.12.2011 Loster (villit) Lähtö 6. Tasoitusajo 2100m,
Losterin Villi Poika-ajon karsinta
hll 1 000v€
10.12.2011 Bulevardi (villit) Lähtö 5. Ryhmäajo 1609m, 1/11 22,6aly / 2 500v€ + loimi


9-VUOTISKAUSI

PVM PAIKKA, ALAISUUS LÄHTÖ, MATKA SIJA AIKA - VS
18.01.2012 Kind Trotters, VRER Lähtö 12. Tasoitusajo 2100m, 16/16 25,1ke
15.02.2012 Kiin Kartano, VRER Lähtö 10. Ryhmäajo 1609m, 10/10 22,7alyx
16.02.2012 Aken Ravitalli (villit) Lähtö 17. Ryhmäajo 1600m,
Aken Synttäriajo 2012
6/11 23,7 - 500ve
21.02.2012 Kiin Kartano, VRER Lähtö 10. Ryhmäajo 1609m, 7/10 22,5alyx
28.02.2012 Narrilaiva (villit) Rekilähtö 2: Ryhmäajo 1600m,
Narrilaivan Jääkuningas 2012- karsinta
8/9 24,2a
29.02.2012 Kiin Kartano, VRER Lähtö 10. Ryhmäajo 1609m, 5/10 21,3aly, 400ve
29.04.2012 Lita Racehorses, VRER Lähtö 10. Ryhmäajo 1609m,
Fin-Cup 2012 Esikatselmus
9/12 23,9aly


10-VUOTISKAUSI

PVM PAIKKA, ALAISUUS LÄHTÖ, MATKA SIJA AIKA - VS
04.03.2013 Burnout Stable, villit Lähtö 10. Ryhmäajo 2100m, 3/9 24,5 x, 3 000v€
09.03.2013 Crimson, VRERLähtö 5. Tasoitusajo 2100m, 8/9 24,7ke
12.03.2013 Aken ravitalli, VRERLähtö 8. Ryhmäajo 2100m, 2/8 23,3ake, 1 500v€
13.03.2013 Burnout Stable, villit Lähtö 10. Ryhmäajo 2100m, 1/9 23,5, 5 000v€
16.03.2013 Ikirouta, VRERLähtö 5: Ryhmäajo 1600m, 1/11 20,0aly, 4 000v€
17.03.2013 Ikirouta, VRERLähtö 5: Ryhmäajo 1600m, 11/11 23,5
31.03.2013 KiRi, VRERLähtö O4: Ryhmäajo 0000m, 1/7 26,3ake - 1 400v€ +loimi
04.04.2013 JP Hirvensalo, villit Lähtö 8. Ryhmäajo 2100m, 2/9 22,4 - 500v€
05.04.2013 Susiraja, VRER Lähtö 5. Ryhmäajo 2100m, 6/6 25,4
15.04.2013 AGR Stabes, villit Lähtö 4. Ryhmäajo 3100m,
Voittajafiilis 2013
5/11 26,9api xx - 2 500v€
17.04.2013 Ravitalli Ikirouta, VRER Lähtö 5. Ryhmäajo 1600m, 2/12 20,2aly - 4 500v€
20.04.2013 AGR Stabes, villit Lähtö 4. Ryhmäajo 2100m, 3/10 23,7 - 4 000v€
24.04.2013 Tahvolan ravitalli, villit Lähtö 12: Tasoitusajo 1600m, 4/9 22,1ly - 3 000v€
24.04.2013 Aken Ravitalli, VRER Lähtö 6. ryhmäajo 2600m,
Olympia-ajo 2013 finaali
hll


11-VUOTISKAUSI

PVM PAIKKA, ALAISUUS LÄHTÖ, MATKA SIJA AIKA - VS
10.05.2013 Susiraja, villit Lähtö 6. Ryhmäajo 2100m,
Orava-ajo
4/10 24,4ake - 2 000v€
18.05.2013 Bulevardi, villit Lähtö 7. Ryhmäajo 1609m, 1/3 22,1aly - 1 250v€
19.05.2013 Ikirouta, VRER Lähtö 3. Ryhmäajo 1609m, 1/11 20,0aly - 3 000v€
22.05.2013 AGR Stables, villit Lähtö 6. Tasoitusajo 3100m,
Kestävyyskuningas
10/14 30,7pi
23.05.2013 Burnout Stable, villit Lähtö 11. Ryhmäajo 2100m, 8/11 23,5ake
29.05.2013 Loisto, villit Lähtö 6. Ryhmäajo 1609m,
Vauhdin-Likan Vauhtiajot 2013
11/11 24,1aly x
30.05.2013 Burnout Stable, villit Lähtö 10. Ryhmäajo 2100m, 5/9 22,5 - 1 000v€
01.06.2013 Maunola, villit Lähtö 10. Ryhmäajo 1609m, 9/12 24,0aly x
05.06.2013 Maunola, villit Lähtö 10. Ryhmäajo 1609m, 1/9 21,9aly x, 5000ve
10.06.2013 Maunola, villit Lähtö 10. Ryhmäajo 1609m, 8/12 24,5aly
20.06.2013 Starberry, VRER Lähtö 2. Ryhmäajo 1600m, 2/5 22,2aly - 1 700v€
20.06.2013 Maunola, villit Lähtö 10. Ryhmäajo 1609m, 4/7 24,4aly, 1000ve
25.06.2013 Maunola, villit Lähtö 10. Ryhmäajo 1609m, 5/7 23,9aly
29.06.2013 Ikirouta, VRER Lähtö 4. Ryhmäajo 1609m, 3/12 21,4aly - 1 000v€
30.06.2013 Maunola, villit Lähtö 10. Ryhmäajo 1609m, 3/9 22,9aly x, 2000ve
06.07.2013 Kerystone, villit Lähtö 4. Ryhmäajo 2100m, 2/8 23,0akex - 7 000ve
12.07.2013 Bulevardi, villit Lähtö 5. Ryhmäajo 1609m, 2/10 21,3aly / 2 000v€
14.07.2013 Ikirouta, VRER Lähtö 4. Ryhmäajo 1609m, 4/11 22,0aly - 500v€
15.07.2013 Starberry, VRER Lähtö 2. Ryhmäajo 1609m, 1/6 22,8aly - 3 500v€
21.07.2013 Aken ravitalli, VRER Lähtö 10. Ryhmäajo 1600m, 3/10 23,6 - 600ve


12-VUOTISKAUSI

PVM PAIKKA, ALAISUUS LÄHTÖ, MATKA SIJA AIKA - VS
21.08.2013 Kerystone, VRER Lähtö 7. Ryhmäajo 3100m, 8/9 29,2apix
24.08.2013 Aken ravitalli, VRER Lähtö 8. Ryhmäajo 2100m,
Kuningaslähtö I
11/12 1.24,0 - 500v€
25.08.2013 Aken ravitalli, VRER Lähtö 4. Ryhmäajo 1609m,
Kuningaslähtö II
8/12 1.21,3 - 500v€
25.08.2013 Aken ravitalli, VRER Lähtö 12. Ryhmäajo 3100m,
Kuningaslähtö III
10/12 1.30,4 - 500v€
25.08.2013 Aken ravitalli, VRER Kuninkuuskilpailun kokonaistuloksissa 12/12
31.08.2013 Burnout Stable, VRER Lähtö 10. Ryhmäajo 1609m, 9/9 22,8 x
08.09.2013 Burnout Stable, villit Lähtö 10. Ryhmäajo 1609m, 12/12 24,8 ep
25.09.2013 Aken ravitalli, VRER Lähtö 4. Tasoitusajo 2100m,
Virtuaalimestaruus-karsinta
6/13 26,1 - 175ve
-> finaaliin
25.09.2013 Aken ravitalli, VRER Lähtö 12. Tasoitusajo 2600m,
Virtuaalimestaruus-finaali
1/16 26,1 x - 50 000v€
+loimi
06.10.2013 Ravitalli Ikirouta, villit Lähtö 5. Ryhmäajo 2100m, 9/12 24,0ake xx
08.11.2013 Bulevardi, villit Lähtö 6. Ryhmäajo 1609m, 3/5 20,8aly - 1 200v€
24.11.2013 Aken ravitalli, villit Lähtö 4. Ryhmäajo 1600m, 6/10 25,4aly
30.11.2013 Bulevardi, villit Lähtö 8. Ryhmäajo 1609m, 3/10 21,2aly xx - 1 500v€
05.12.2013 Bulevardi, villit Lähtö 6. Ryhmäajo 1609m, 3/7 22,5aly xx - 1 050v€


13-VUOTISKAUSI

PVM PAIKKA, ALAISUUS LÄHTÖ, MATKA SIJA AIKA - VS
18.12.2013 Aken ravitalli, villit Lähtö 5. Ryhmäajo 2100m, 2/12 23,1ake - 1 000v€
20.12.2013 Bulevardi, villit Lähtö 14. Ryhmäajo 1609m,
Jouluralli
8/10 22,4aly x
29.01.2014 Bulevardi, villit Lähtö 10. Ryhmäajo 1609m,
Kymppi Lähtö -karsinta
3/12 22,3aly - 3 000v€
-> finaaliin
30.01.2014 Bulevardi, villit Lähtö 10. Ryhmäajo 1609m,
Kymppi Lähtö -finaali
1/12 22,1aly x - 40 000v€
+ loimi


Kouluratsastus

10.05.2011 - KRJ - KN Special - 5/36 84.162%
15.05.2011 - KRJ - Helppo A - 5/30
21.05.2011 - KRJ - Helppo C - 5/40 78.28%
22.05.2011 - KRJ - Vaativa B - 1/40
24.05.2011 - KRJ - Helppo C - 2/60
25.05.2011 - KRJ - Helppo A - 8/90
26.05.2011 - KRJ - Helppo B - 3/50
26.05.2011 - KRJ - Helppo B - 3/49
26.05.2014 - KRJ - Helppo C - 4/30
27.05.2011 - KRJ - Helppo B - 4/90
27.05.2011 - KRJ - Helppo A - 4/30
27.05.2011 - KRJ - Helppo B - 5/50 84.722%
28.05.2011 - KRJ - Helppo A - 3/30
29.05.2011 - KRJ - Helppo B - 2/49
29.05.2011 - KRJ - Helppo A - 5/30

29.05.2011 - KRJ - Helppo B - 2/50
30.05.2011 - KRJ - Helppo A - 2/30
31.05.2011 - KRJ - Helppo A - 2/30
31.05.2011 - KRJ - Helppo B - 6/50 84.552%
05.06.2011 - KRJ - Helppo B - 6/50 62.05%
21.05.2014 - KRJ - Helppo C - 5/40
22.05.2014 - KRJ - Helppo C - 5/40
04.06.2014 - KRJ - Helppo C - 6/40
06.06.2014 - KRJ - Helppo C - 5/40
08.06.2014 - KRJ - Helppo B - 4/40
13.06.2014 - KRJ - Helppo B - 3/40
16.06.2014 - KRJ - Helppo B - 6/40
17.06.2014 - KRJ - Helppo B - 4/40
19.06.2014 - KRJ - Helppo B - 3/40
20.06.2014 - KRJ - Helppo B - 4/40

KRJ:ssä yhteensä 30 sijoitusta.